møre og romsdal
Illustrasjonsfoto: Mørenett

«Det er vrient å se for seg noen fordeler ved å overføre netteierskapet til en ekstern aktør uten tilstedeværelse i regionen, uten mannskap, uten beredskap og uten kontakt med kundene»

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har avtalt, ble det en strek i regningen for Mørenett at salget av Statnetts 132 kV-nett i regionen ble utsatt fordi NVE sendte spørsmålet om overføring av anleggskonsesjon på offentlig høring. Spørsmålet NVE vil ha svar på i høringen, er om transaksjonen tilrettelegger for samfunnsmessig rasjonell drift av...
Artikkelen er 1068 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.