mast mauranger
Arkivfoto: Kraftmontasje

Innenfor overføring og distribusjon av elektrisitet anslår SSB en investeringsvekst på 19 prosent i år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Målt i løpende verdi endte utførte investeringer i kraftforsyning på 24,2 milliarder kroner i 2022, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Dette gir et fall på hele 18,7 prosent sammenlignet med 2021. Nedgangen skyldes et kraftig fall på 47 prosent innenfor investeringer i produksjon av elektrisitet. Stort vindkraft-fall Investeringer i overføring og...
Artikkelen er 222 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.