havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Equinor og SSE Renewables undersøker muligheter for utvikling av en fjerde fase, Dogger Bank D, ved verdens største havvindpark.

  • Øyvind Zambrano Lie

Forslaget om Dogger Bank D vil kreve ny godkjenning før det kan utvikles og bygges ut. Prosjektet vil kunne tilføre ytterligere 1,32 GW bunnfast havvindkapasitet til de 3,6 GW som allerede er under bygging i fase A, B og C, skriver Equinor i en melding. De tre første fasene av...
Artikkelen er 338 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.