mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) har tildelt 20 millioner kroner til de syv nettselskapene som har høyest nettleie.

  • Øyvind Zambrano Lie

Disse selskapenes 26 806 kunder får i gjennomsnitt redusert nettleien med 8 øre/kWh, skriver RME på sin nettside. Tilskuddet RME fordeler er bevilget av Stortinget for å redusere nettleien i områder av landet der forsyningsforholdene er vanskelige og nettleien høy. De viktigste årsakene til høy nettleie er stor avstand mellom...
Artikkelen er 138 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.