kontrollrom
Driftskontrollsystem. Fra Aneos kontrollrom. Foto: Aneo

Inngår avtale om fysisk krafthandel for åtte vindparker i Sverige.

  • Øyvind Zambrano Lie

I november i fjor signerte Aneo sin første avtale for fysisk krafthandel og balansetjenester i Sverige. Nå økes volumet ytterligere med 323 GWh gjennom en ny avtale med det tyske selskapet Energie Baden-Württemberg AG (EnBW), for åtte vindparker i Sverige. — Avtalen innebærer at Aneo er balanseansvarlig aktør, og skal...
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.