olav botnen
Kraftanalytiker Olav Botnen i Volue Insight tror Norge prismessig igjen vil smelte sammen til ett kraftrike. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Kraftprisene i nord og sør ligger an til å smelte sammen på et høyt nivå de nærmeste årene, ifølge Olav Botnen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tirsdag la kraftprisanalytiker Olav Botnen i Volue Insight fram sin analyse av kraftmarkedet på Småkraftdagane i Bergen. Der gikk det fram at produsentene både i nord og i sør kan vente seg relativt gode priser de neste ti årene. - Etter hvert vil forbruket øke i både nord og sør,...
Artikkelen er 276 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.