møre trafo ukraina hjelp trafo
Truckfører og lagerleder hos Møre Trafo, Frank Hansen, med viktig last som skal til Ukraina. Foto: Møre Trafo

Møre Trafo donerer fire transformatorer til Ukraina.

  • Øyvind Zambrano Lie

Selskapet gir to 100 kVA og to 200 kVA transformatorer med spenning på 11000/415 volt. Trafoene som sendes til Ukraina er ifølge selskapet transformatorer som kun kan omsettes i beredskapsmessige tilfeller, og representerer en verdi på rundt 400.000 kroner. Sjåføren hos Schenker, Pavlo Lymarenko, som selv...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.