aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Norge er allerede langt på vei der EU ønsker å være når det gjelder energibruk i bygg, skriver Aasland.

  • Øyvind Zambrano Lie

Støtter regjeringen det reviderte bygningsenergidirektivet som nylig ble vedtatt av Europaparlamentet sånn det foreligger nå, spurte nylig Erlend Wiborg (FrP) i et skriftlig spørsmål til regjeringen. Bakgrunnen for spørsmålet er at Europaparlamentet 14. mars vedtok det reviderte bygningsenergidirektivet, som skal vurderes av EUs ministerråd og der det kan komme justeringer....
Artikkelen er 455 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.