astrup
Nikolai Astrup (H) i Stortingets energi- og miljøkomité. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

- Har vi nok kompetanse til å oppgradere vannkraftverkene og alt nettet, spurte Høyres Nikolai Astrup på Fornybar Norges årskonferanse.

  • Øyvind Zambrano Lie

- Jeg er bekymret for kompetansen. Har vi nok kompetanse til å oppgradere de vannkraftverkene. Har vi nok kompetanse til å bygge alt det nettet. Mye tilsier at det har vi ikke, sa Astrup i en paneldiskusjon på Fornybar Norges årskonferanse i Bergen torsdag. - Nå bygges 420 kV-linjer med...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.