elvestuen
Venstres Ola Elvestuen. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Det er oppsiktsvekkende og en stor mangel med Energikommisjonens rapport at den ikke har med seg muligheten for å ta en større del av kraftbehovet på sokkelen med CCS.

  • Øyvind Zambrano Lie

- Det er helt opplagt at det er det behov for, sier Venstres Ola Elvestuen til Energiteknikk. - Melkøya er en diskusjon nå. Der er det et reelt alternativ. Og utenfor Vestlandet må også en større del tas med fangst og lagring av CO2 (CCS), fordi der er det også...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.