toverud
– Vannkraftnæringen trenger en bærekraftig leverandørindustri, sier en bekymret leder for Vannkraftforum i Norsk Industri, adm. direktør Kjetil Toverud i Andritz Hydro. Foto: Stein Arne Bakken

– De siste ti årene har antall elektromekaniske oppdrag vært svært lavt, og leverandørene samlet sett har hatt negative marginer, de har ikke tjent penger. Slik kan det ikke fortsette.

  • Stein Arne Bakken

[abform_energi]
Adm. direktør Kjetil Toverud i Andritz Hydro er bekymret for fremtiden til leverandørindustrien her i landet. I dette intervjuet med Energiteknikk uttaler han seg som leder for Vannkraftforum i Norsk Industri, som består av de store leverandørene innen elektromekanisk utstyr til vannkraftprosjekter her i landet. Vannkraftforumet har fokus på hvordan...
Artikkelen er 1089 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.