Geir Hågen Karlsen
Oberstløytnant og hovedlærer Geir Hågen Karlsen ved Forsvarets stabsskole. Foto: Forsvaret

Men kraftforsyningen til kritiske gass-anlegg vil typisk kunne være mål, sa Geir Hågen Karlsen på Fornybar Norges årskonferanse.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter at deltakerne på Fornybar Norges årskonferanse onsdag var ønsket velkommen til Bergen med buekorps, ble ordet relativt raskt gitt videre til oberstløytnant og hovedlærer Geir Hågen Karlsen ved Forsvarets stabsskole, som redegjorde om krigen i Ukraina. Han kom også med interessante innspill om hvordan krig kan ramme kraftbransjen i...
Artikkelen er 524 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.