terje vedeler
Administrerende direktør Terje Vedeler i Småkraft AS sier de ansatte foretrekker å bygge nye kraftverk framfor å kjøpe eksisterende. Foto: Øyvind Zambrano lie

– Vi kan nå konsentrere oss mer om utbygging, sier Terje Vedeler i Småkraft AS, etter massive oppkjøp av ferdige småkraftverk i 2020 og 2021.

  • Øyvind Zambrano Lie

Småkraft AS satte i 2017 som mål å nå 2 TWh i 2022. Dagen før sist nyttårsaften hadde selskapet en 1,996 TWh. – Men så dukket det opp et lite kraftverk i Sverige på 6 GWh, som vi fikk closet på lille nyttårsaften. Så når vi kom til nyttårsaften og...
Artikkelen er 497 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.