Helge Rysjedal
– Nå kommer ketsjupen! Om ett til to år har vi helt sikkert ikke nok folk, sier administrerende direktør Helge Rysjedal i Eviny Solutions.

Energiministeren refser bransjen for permitteringer og manglende utbygging. Men nå er markedssituasjonen for energientreprenørene i ferd med å snu 180 grader. Det kan gi problemer med å få nok folk.

  • Atle Abelsen

– Hvorfor er det oppsigelser hos nettentreprenørene nå, når det står 15.000 MW tilknytningsbehov der ute? Hvorfor er det ikke oppdrag? spurte energiminister og tidligere energimontør Terje Aasland (Ap) retorisk fra scenen under Fornybar Norges årskonferanse i Bergen torsdag. Han stilte de mange oppmøtte kraftsjefene spørsmålet om det kanskje ikke...
Artikkelen er 817 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.