hydro
Illustrasjonsfoto: Hydro

Direktoratet anbefaler Statnett å starte budaktiveringsperiode allerede i uke 1 fram til uke 20.

  • Øyvind Zambrano Lie

NVE har nylig oversendt informasjon til Statnett om hvordan aktivering av energiopsjonsbud skal skje ved en eventuell svært anstrengt kraftsituasjon (SAKS). Energiopsojoner i forbruk er som kjent en av de fem tiltakene som Statnett anbefalte å videreutvikle for å ha i bakhånd om behovet for dette skulle oppstå. Sist det...
Artikkelen er 295 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.