rauboti
Konsernsjef Johannes Rauboti i SFE sier resultatet for 2022 ble bedre enn ventet. Foto: SFE

Det aller meste går til skatt, og Johannes Rauboti skulle gjerne sett at mer ble liggende igjen lokalt.

  • Øyvind Zambrano Lie

Sogn og Fjordane Energi (SFE) fikk 2022 et resultat før skatt på i overkant av 1 milliard kroner, som med god margin er selskapets beste noensinne. Med samlet kostnad for skatter og høyprisavgifter på 850 millioner kroner, sitter selskapet tilbake med et resultat etter skatt på 205 millioner kroner. –...
Artikkelen er 320 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.