holt
I Holt kraftverk legges tyrkiskproduserte rør. Foto: Løvenskiold Fossum Kraft

Løvenskiold kaster seg inn i rørmarkedet for småkraftverk, der Hywer (tidligere Brødrene Dahl) har vært den dominerende leverandøren de siste tiårene.

  • Stein Arne Bakken

Det er med sin mangeårige bakgrunn som småkrafteier at Løvenskiold Fossum Kraft har påtatt seg den nye rollen som agent for en utenlandsk produsent av GRP-rør (glassfiber), nærmere bestemt tyrkiske Subor. Løvenskiold driver i dag åtte småkraftverk, i tillegg til et pumpekraftverk. Det tiende, Holt kraftverk nord for Skien, er...
Artikkelen er 318 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.