Nørve
Knud Hans Nørve, daglig leder i Clemens Kraft. Foto: Clemens Kraft

Hvis innslagspunktet for grunnrenteskatt senkes til 1,5 MVA, stanser Clemens Kraft utbyggingen av Føssaberge (16,4 GWh) og Kvammadalselvi (14,1 GWh).

  • Øyvind Zambrano Lie

Clemens Kraft fikk et i 2022 en omsetning på 433 millioner kroner og et driftsresultat på 180 millioner kroner. Selskapets administrerende direktør Knud Nørve er fornøyd. – Definitivt. Dette er vårt beste år noensinne, sier han til Energiteknikk. – Utraderer hele småkraftbransjen I likhet med det meste av vannkraftbransjen er...
Artikkelen er 623 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.