sæther
Statssekretær Elisabeth Sæther snakket på Småkraftdagane i Bergen tirsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

NVE ser hvilke prosjekter som trolig får konsesjon, og da må de få prioritere søknadene de tror går gjennom, mener statssekretær Elisabeth Sæther.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Småkraftdagane i Bergen denne uken har det ikke vært langt mellom klagene fra scenen om treg saksbehandling i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Statssekretær Elisabeth Sæther i Olje- og energidepartementet vil imidlertid ikke pålegge direktoratet noen behandlingsfrist for småkraftsaker. - Jeg er skeptisk til å sette en klar frist...
Artikkelen er 842 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.