vindpark vedlikehold
Norske vindkraftanlegg står foran en vedlikeholds- og fornyelsesboom. Bildet fra en vindpark i utlandet. Foto: Vertikal Service AS

Norske vindparker er nå modne for de større vedlikeholdsoppgavene. Å vente kan bli dyrt.

  • Atle Abelsen

Det norske firmaet Vertikal Service AS vant i fjor kontrakten på vedlikeholdsjobben på Smøla 1, i konkurranse med 5–6 internasjonale konkurrenter. Driftssjef (COO) Åsmund Vaage forteller til Energiteknikk at dette er en av de første store vedlikeholdsjobbene som de nå regner med vil komme i årene framover. Denne antakelsen baserer...
Artikkelen er 656 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.