ØYGARDEN Iljin Electric Co. Ltd
Direktør for kabeldivisjonen I Iljin Electric Co. Ltd, Sang Seok You,, har signert kontrakt med Statnetts konserndirektør for nett, Elisabeth Vike Vardheim. Foto: Statnett

Kontrakten inkluderer prosjektering, produksjon og installering av et nytt 15 kilometer langt jordkabelanlegg mellom Solsvik og Blomøy i Øygarden kommune. Kontrakten har en verdi på ca. 250 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi er glade for at vi har fått på plass kontrakten med Iljin Electric. Øygardskabelen 2 er en av de første viktige brikkene som må på plass for å legge til rette for bedrifter som venter på tilknytning til strømnettet langs kysten i regionen, sier Elisabeth Vike Vardheim, konserndirektør...
Artikkelen er 237 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.