skeleton tinfos
Steinar Heggeli, daglig leder Tinfos PowerTech, Ole-Petter Bjørnstad forretningsutvikler Tinfos PowerTech

Skeleton Technologies, som leverer superkondensatorer og superbatterier, har inngått en avtale med Tinfos om leveranse for det norske markedet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ifølge en pressemelding fra Tinfos skal det nye partnerskapet fremskynde Skeletons allerede pågående aktiviteter i det norske markedet for at det skal tas i bruk superkondensator- og superbatteri-energilagringsløsninger i Norge. «Våre superkondensatorer, basert på patentert ‘buet grafen’, representerer det største teknologiske fremskritt i bransjen de siste 20 årene, og bruken...
Artikkelen er 195 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.