bjelland eriksen
Statssekretær Andreas Bjelland Eriksen i diskusjon med Åslaug Haga i Energi Norge. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Åslaug Haga nevnte britenes 50 GW-mål som forbilde. –I UK har de bare satt et kjempehøyt mål, jeg er ganske sikker på at veldig mye ikke bygges ut, påstår OED-statssekretær.  

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Under en debatt på produkjsonsteknisk konferanse (PTK) i Trondheim mandag trakk Fornybar Norge-leder Åslaug Haga fram Norges potensial for å bygge havvind. - Potensialet er helt eventyrlig.  Jeg mener man bør klinke til og satse. Det går an å satse mer enn man har gjort fra regjeringens side. 3 GW,...
Artikkelen er 828 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.