trønderenergi
Arkivfoto: TrønderEnergi

RME anbefaler å innføre krav om at nettselskapene skal registrere og rapportere ledetider for tilknytning til nettet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nettselskapene har i dag en plikt til å tilknytte kunder som etterspør tilknytning uten ugrunnet opphold. Den samme plikten gjelder eksisterende kunder som ber om økt kapasitet. Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE har imidlertid ingen oversikt over hvor lang tid nettselskapene bruker på å tilknytte kundene. Kritisk faktor «Vi...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.