Zakariasdam
Zakariasdam i Fjord kommune i Møre og Romsdal. Arkivfoto: Tafjord

Tafjord-konsernet hadde god tilgang på vann, og økte produksjonen betydelig.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tafjord-konsernets regnskap for 2022 viser et resultat etter skatt på 272 millioner kroner, en økning på 92 millioner kroner fra året før. Økningen i resultatet skriver seg først og fremst fra vannkraft-virksomheten. – Den gjennomsnittlige kraftprisen i vårt område (NO3) var i 2022 omtrent på samme nivå som året før,...
Artikkelen er 225 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.