helgeland kraft
Foto: Helgeland Kraft

Driftsresultatet i 1. kvartal ble 125 millioner kroner, som er 94 millioner kroner bedre enn samme kvartal i 2022.

  • Øyvind Zambrano Lie

Forbedringen i områdeprisen har løftet driftsresultatet i Vannkraft fra minus 36 millioner kroner i første kvartal i 2022 til et positivt resultat på 61 millioner kroner i første kvartal i år, og det til tross for at produksjonen har vært noe lavere. Produsert volum var på 254 GWh, mot 309...
Artikkelen er 303 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.