møre og romsdal
Illustrasjonsfoto: Mørenett

Avviser på det sterkeste at de ikke har mannskannskap, beredskap eller nødvendig nærhet til kundene for å drifte 132 kV-nettet de skal kjøpe fra Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Spørsmålet om hvorvidt Statnetts planlagte salg av 132 kV-nett på Nordvestlandet til Mørenett tilrettelegger for samfunnsmessig drift av anleggene, har nylig vært ute på høring. En rekke aktører har gjentatt og utdypet sin kritikk av salgsplanene, blant annet Tensio og Elinett. I en gjennomgang av høringsuttalelsene som Mørenett har sendt...
Artikkelen er 718 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.