kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett

Men den vil ikke være på plass før i 2030-2032.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et brev til den britiske regulatoren Ofgem, som Energiteknikk har fått innsyn i, skriver NorthConnect KS/Ltd at de svært gjerne vil fortsette arbeidet med å utvikle en MPI-pilot. MPI står for Multi-purpose Interconnector, og innebærer det vi i Norge kaller en hybridforbindelse, altså en kabelforbindelse der det er koblet...
Artikkelen er 443 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.