vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Med påstand om saksbehandlingsfeil krevde Norges Televisjon at NVE gjorde om 26 vindkraftkonsesjoner for å ta hensyn til elektronisk kommunikasjon. NVE sier blankt nei.

  • Øyvind Zambrano Lie

I juli 2021 ba Norges Televisjon AS (NTV) Norges vassdrags- og energidirektorat om at det innføres vilkår for ivaretakelse av elektronisk kommunikasjon i alle eksisterende vindkraftkonsesjoner som mangler et slikt vilkår. Det er snakk om hele 26 konsesjoner, se liste nederst i saken. NTV påpekte at det etter idriftsettelse av...
Artikkelen er 850 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.