nve bygget
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Tore Halvorsen

Kapasiteten for konsesjonsbehandling øker som følge av de økte bevilgningene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hvor mange nye årsverk er det blitt hos NVE som er dedikert til arbeid knyttet til å behandle søknader for å knytte seg til kraftnett og for å bygge ut nettkapasitieten, spurte Frps Terje Halleland nylig i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland. Bakgrunnen for spørsmålet er en kraftig...
Artikkelen er 227 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.