henning Olsen
Henning Olsen, konsernsjef i Eidsiva. Foto: Eidsiva

Henning Olsen (44) overtar som konsernsjef i Eidsiva Energi etter Øistein Andresen, som går av med pensjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

Henning Olsen starter i sin nye stilling 1. oktober. Han har tidligere blant annet arbeidet i Statkraft, AF Gruppen og sist som konsernsjef i NRC Group. - Et samlet styre stod bak vurderingen om at Henning Olsen er den rette personen til å lede selskapet videre, sier styreleder Pål Egil...
Artikkelen er 161 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.