kabel
Illustrasjonsfoto: Tennet

Men NorthConnect holder muligheten åpen for å søke igjen om to år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev fredag, ønsker NorthConnect KS/Ltd å bygge hybridkabel på 1400 MW fra Skottland via en flytende havvindpark og oljeplattformer på britisk side til Norge. Planen var at ledningen kunne komme i drift i 2030-2031, forutsatt at norske myndigheter ønsker hybridforbindelser. Hybridkabler er forbindelser der det er koblet til...
Artikkelen er 479 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.