nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. Foto: National Grid

Den britiske regulatoren Ofgem vender tommelen ned til pilotstatus for 1800 MW-forbindelse.

  • Øyvind Zambrano Lie

National Grid Ventures søkte i fjor høst den britiske regulatoren Ofgem om at deres prosjekt Continental Link skulle bli få bli med i pilotprosjekt for hybridforbindelser. Hybridkabler er forbindelser der det er koblet til kraftproduksjon på veien mellom kabelens landingststeder. 1800 MW Continental Link-forbindelsen skulle gå mellom Yorkshire i England...
Artikkelen er 289 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.