nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. National Grid har også jobbet med et annet kabelprosjekt fra England til Norge, hybridprosjektet Continental Link, men det får ikke bli en del av Ofgems pilotordning for hybridforbindelser. Foto: National Grid

Den britiske regulatoren Ofgem vender tommelen ned til pilotstatus for 1800 MW-forbindelse.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

National Grid Ventures søkte i fjor høst den britiske regulatoren Ofgem om at deres prosjekt Continental Link skulle bli få bli med i pilotprosjekt for hybridforbindelser. Hybridkabler er forbindelser der det er koblet til kraftproduksjon på veien mellom kabelens landingststeder. 1800 MW Continental Link-forbindelsen skulle gå mellom Yorkshire i England...
Artikkelen er 289 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.