nve hovedkontor
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Avviser at det foreslåtte regelverket for deling av solstrøm ikke reflekterer kostnadsstrukturen i nettet.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Oppdatert: Olje- og energidepartementet stiller seg bak RMEs svar. Som Energiteknikk skrev tirsdag, har den svenske Energimarknadsinspektionen avgjort at det er brudd på EU-regelverket å la små produksjonsanlegg få nettleie som ikke speiler kostnadene. Manglende kostnadsspeiling er en gjenganger når norske nettselskaper kritiserer reglene for solcelledeling for å la eierne...
Artikkelen er 347 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.