statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

RME fant tre avvik i revisjon av hvordan Statnett oppfyller kravene til tilknytning av nytt forbruk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE har gjennomført en revisjon for å finne ut om Statnett oppfyller kravene til tilknytning av nytt forbruk og ny produksjon eller tilrettelegging for økt forbruk eller økt produksjon. Revisjonen endte med tre avvik og en anmerkning, går det fram av revisjonsrapporten, som Energiteknikk har...
Artikkelen er 1292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.