mast
Illustrasjonsfoto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

Elvia har valgt Zeekit som leverandør av flåtestyring og kjørebøker. Avtalen varer i tre år, og omfatter 350 lisenser.

  • Øyvind Zambrano Lie

Sentralt i leveransen er et beredskapsflåtestyringssystem for nettselskaper. Formålet med systemet er å få rett person med rett kompetanse og rett utstyr for jobben til et «feilsted» så raskt som mulig for å redusere nedetid og KILE-kostnader. En annen viktig faktor er sikkerhet. I systemet har skal beredskapsorganisasjonen alltid ha...
Artikkelen er 132 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.