thorheim
Høyres Bård Ludvig Thorheim. Foto: Norskpolitikk/Wikimedia Commons

I den pressede kraftsituasjonen for Nord-Norge og hele landet må alle muligheter for ny kraftproduksjon vurderes nøye, mener Høyres Bård Ludvig Thorheim.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Hva er status for prosjektet Lappland kraftverk, og hva er eventuelt hindrene for realisering av planene», spør Høyres Bård Ludvig Thorheim i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland. «Det er vannressurser på svensk side av Nordland fylke og norsk fallhøyde som er beregnet å kunne gi store mengder ny...
Artikkelen er 361 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.