Montører som jobber på en høyspentforbindelse i distribusjonsnettet. Arkivfoto: Vesterålskraft

Ifølge innrapporterte planer vil sannsynligvis nettselskapene bruke mer penger på regionalnettet de neste årene.

  • Atle Abelsen

Ifølge NVEs nye digitale planverktøy PlanNett, kan det se ut som at nettselskapene øker investeringene i de regionale distribusjonsnettene med minst 25 prosent i forhold til foregående år. Ifølge PlanNett investerte selskapene i området 2,5 til 4 milliarder kroner hvert år i årene 2015 til 2021. Disse tallene er basert...
Artikkelen er 425 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.