varmepumpe
Norge er og har i mange år vært eneste land i Europa som har byggeregler som ikke gir insentiver for å installere varmepumper og solceller, skriver elleve organisasjoner i et brev til Stortinget. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

11 organisasjoner advarer om at det gjør det vanskeligere å nå klimamålene.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
«Kan statsråden redegjøre for hvorfor Olje- og energidepartementet har søkt om et unntak for å fortsette å bruke netto energi som beregningspunkt i byggteknisk forskrift ved innføring av bygningsenergidirektivet fra 2010?», spør Rødts Sofie Marhaug i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland (Ap). Hun viser til at elleve organisasjoner...
Artikkelen er 561 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.