Daglig leder Eskil Solberg, Linka AS. Foto: Linka

Eskil Solberg får en flying start som ny sjef i Linka i et marked på opptur.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Etter et snaut år som markedssjef hos energientreprenøren Linka AS på Inderøy i Trøndelag, takket Eskil Solberg (49) ja da han fikk tilbudet om å overta som daglig leder da gründeren Knut Arne Aasan ville trappe ned etter å ha ledet bedriften siden oppstarten i 2009. Jobben som markedssjef fikk...
Artikkelen er 739 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.