rysjedal
– Det er masse rom innenfor lov om offentlig anskaffelse til å ha dialog med markedet og gi informasjon og be om råd om hvordan man legger opp kontraktene og planene, sier administrerende direktør Helge Rysjedal i Eviny Solutions. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Nettselskapene tenker for ofte at dette kan de best selv, og unnlater å bruke entreprenørmarkedet, hevder Eviny Solutions-sjef Helge Rysjedal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Helge Rysjedal har vært administrerende direktør i Eviny Solutions i litt over tre år, og vært i selskapet i drøyt fire år. Hans har tidligere jobbet over 20 år i Siemens, innenfor olje- og gass, industri og byggteknologi. Rysjedal synes det er en spennende bransje å jobbe i, men mener...
Artikkelen er 1391 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.