frantzen
Eirik Frantzen, administrerende direktør i Nordkraft. Foto: Michael Ulriksen

Fikk godt resultat etter å ha tatt bra betalt for magasinkraften.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nordkraft-konsernets resultat før skatt ble i 2022 423,3 millioner kroner, en økning fra 139,6 millioner kroner i 2021. Det er spesielt konsernets inntekter fra prosjektutvikling og kraftproduksjon som er årsaken til økningen. – Vannkraftens fleksibilitet og magasinkapasitet gjør det mulig å optimalisere kraftproduksjonen basert på hydrologiske forhold og kraftpriser. Gjennom...
Artikkelen er 182 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.