poen
Rosalie Poen (43), ny konserndirektør for økonomi og finans i Lyse. Foto: Lyse

Rosalie Poen (43) er ansatt som ny konserndirektør for økonomi og finans i Lyse.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Poen har vært konsernregnskapssjef i Lyse i fem år, og er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor ved Erasmus-universitetet i Rotterdam, skriver selskapet i en melding. Hun erstatter Eirik Børve Monsen som har overtatt stillingen som konserndirektør for tele-området. Før Poen kom til Lyse, hadde hun flere ledende stillinger i revisjonsselskapet...
Artikkelen er 87 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.