haram
Thomas Haram, ny toppleder i Wattn. Foto: Wattn

Thomas Haram er ansatt som administrerende direktør i Wattn.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Haram starter i stillingen i løpet av høsten, skriver strømselskapet Wattn i en pressemelding. I dag er Haram administrerende direktør hos møbelprodusenten Fora Form. – Jeg er utrolig glad for muligheten jeg har fått til å lede Wattn. Volatile priser, fremtidsutsikter om kraftknapphet og sterk konkurranse gjør at dette er...
Artikkelen er 102 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.