blixtunnelen
Etter hendelsen i Blixtunnelen på mandag, har Bane NOR besluttet å stenge Follobanen. Foto: Bane NOR

Etter at et tog ble stående fast i Blixtunnelen mandag, har Bane NOR besluttet å stenge Follobanen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er behov for å inspisere Blixtunnelen i etterkant av at et tog med 70 passasjerer ble stående fast i tunnelen mandag, skriver Bane NOR i en pressemelding. Årsaken til togstansen mandag var at det igjen hadde dryppet alkalisk vann fra tunneltaket. Det førte til at en strømkabel røk, falt...
Artikkelen er 173 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.