kvitfossen
Etter to magre år er markedet for bygging av kraftlinjer i ferd med å bedre seg. Arkivfoto: Linjepartner

Markedet for energientreprenørene snudde i mars, men mye verdifull kompetanse gikk tapt i fjorårets bølgedal.

  • Atle Abelsen

De to siste årene har vært grusomme for energientreprenørene. Markedet har vært tørt, med noen få, men små bølgetopper. Mange entreprenører har vært nødt til å si opp og avgi fagfolk til andre bransjer, som anlegg (veier og tunneler) og jernbane. Nå melder alle entreprenørene om at jobbene er på...
Artikkelen er 1021 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.