haga rauboti
Konsernsjef Johannes Rauboti i Sogn og Fjordane Energi i samtale med adm. dir. Åslaug Haga i Fornybar Norge på Øksenelvane kraftstasjon i Ålfoten onsdag. Haga roste SFE for å satse på tunge investeringer til tross for stor usikkerhet om fremtidig skatteregime i kraftsektoren. Foto: Jørn-Arne Tomasgaard

Sogn og Fjordane Energi starter renovering av Øksenelvane kraftstasjon neste år, til tross for økt beskatning og usikkerhet om fremtidig skatteregime. Estimert kostnad er 700 millioner kroner.

  • Jørn-Arne Tomasgard

[abform_energi]
– Vi skal levere på samfunnsoppdraget vårt og gjennomfører den planlagte utbyggingen, tross usikkerheten som har oppstått, sier konsernsjef i Sogn og Fjordane Energi (SFE), Johannes Rauboti. – Det har vært stor prisoppgang den siste tiden, i tillegg har utformingen av skattepolitikken skapt uvisshet. Kan vi stole på rammebetingelsene? Når...
Artikkelen er 929 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.