tveit
Daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Foreslo å senke innslagspunktet på grunnrenteskatt til 1,5 MVA. - Eksperter blir veldig radikale, sier Knut Olav Tveit, som heller vil ha partssammensatte utvalg.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Skatteutvalget foreslo i desember å senke innslagspunktet for grunnrenteskatt for vannkraft fra dagens 10 megavoltampere (MVA) til 1,5 megavoltampere. Småkraftforeninga fryktet at det ville rasere småkraftbransjen. I revidert nasjonalbudsjett, som ble lagt fram i dag, skriver regjeringen at den i tiden fremover vil gjennomgå de 267 høringssvarene som kom inn,...
Artikkelen er 416 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.