vedeler
Administrerende direktør i Småkraft AS, Terje Vedeler. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Lørdag signerte Småkraft AS 7 års fastrente med det selskapet beskriver som «en gruppe velrennomerte institusjonelle investorer».

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Lånet på 40 millioner euro ble inngått med det heleide datterselskapet av Småkraft AS, Chr Salvesen & Chr Thams's Communications Aktieselskab, og er sikret mot pant i 18 kraftverk, skriver Småkraft AS i en børsmelding. «Vi ønsker velkommen nye investorer som komplementerer nordiske banker, grønne obligasjoner og andre kapitalkilder som...
Artikkelen er 108 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.