tverrelva
Vesterålskraft Produksjon har startet utbyggingen av Tverrelva kraftverk. Foto: Vesterålskraft

Tirsdag startet Vesterålskraft Produksjon utbygging av nytt vannkraftverk i Tverrelva.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Byggeprosessen er planlagt å pågå ut neste år, og kraftverket vil etter planen være tilkoblet nett innen utgangen av 2024, opplyser Vesterålskraft Produksjon i en pressemelding. Når det nye vannkraftverket står ferdig i løpet av 2024, vil det ha en effekt på 3,2 MW. Inntaket vil ligge ved Tverrelvvatnet i...
Artikkelen er 258 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.